e- school Papadantonakis

4 Εκπαιδευτικά εργαλεία

 

Αγαπητοί γονείς και μαθητές, 

Οι μαθητές από την  Apr  έως και την  PROFICIENCY  έχουν τη δυνατότητα να εξασκήσουν τις δεξιότητές τους χρησιμοποιώντας την εκπαιδευτική ηλεκτρονική μας πλατφόρμα , έχοντας πρόσβαση σε πλούσιο υλικό.

Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί από τον κ. Χρήστο Παπαδαντωνάκη 104  speaking skype & zoom sessions  από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 έως και σήμερα με μαθητές που δίνουν εξετάσεις -από το επίπεδο  MOVERS CAMBRIDGE  έως και  B2 LOWER- , και θα  συνεχιστούν και τον Μάϊο.

Οι μαθητές όλων των επιπέδων μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εκπαιδευτικό υλικό του βιβλίου που χρησιμοποιούμε στο αντίστοιχο επίπεδο.  Συγκεκριμένα, στην πρώτη σελίδα του  Student's bk  ή αλλιώς του  Pupil's book  υπάρχει συγκεκριμένος κωδικός για τις τάξεις Αpr  και Βpr ενώ για τα επίπεδα  από Α έως FCE  υπάρχει σχετικός υπερσύνδεσμος. 

Όλοι οι μαθητές από την  Apr  έως και την  PROFICIENCY , θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε  e-course (τηλεδιάσκεψη σε πραγματικό χρόνο) , σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα όπως στάλθηκε -σήμερα 28/3- στα  email  σας.

Μετά από 4 ημέρες από την ολοκλήρωση του 1ου μαθήματος θα σας ξαναστείλουμε email για την ακριβή ημέρα και ώρα του 2ου μαθήματος,  καταγράφοντας συγκεκριμένο  link  και κωδικούς για τη 2η τηλεδιάσκεψη.

Παρακαλούμε θα θέλαμε να παρακολουθείτε τα emails καθώς και τα κανάλια επικοινωνίας του σχολείου μας (website/facebook κ.τ.λ) προς ενημέρωσή σας.

Είμαστε στη διάθεσή σας,

Ευχόμαστε υγεία και δύναμη!

 

Με εκτίμηση

Ελπίδα Παπαδαντωνάκη

Dip.RSA (Diploma Royal Society of Arts Cambridge University England,)
 

 Χρήστος Παπαδαντωνάκης

Μεταπτυχιακό (M.A.) in Teaching English as a Foreign Language, Lancaster University, UK
 

Γ.Ε.Μ.Η: 054862309000
© Copyright 2018-2024 "Παπαδαντωνάκη Κέντρα Ξένων Γλωσσών"
All Rights Reserved. Powered by