Cambridge Speaking Day

Cambridge English Young learners

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

Τα ΚΕΝΤΡΑ μας είναι επίσημα αναγνωρισμένα κέντρα πρoετοιμασίας εξετάσεων  Cambridge English για όλα τα επίπεδα

Όπως σας είχαμε ενημερώσει κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς το μήνα Οκτώβριο, και οι μικροί μας μαθητές  έχουν τη δυνατότητα να δώσουν εξετάσεις  του Πανεπιστημίου Cambridge  English  - Young learners  με στόχο τα παιδιά να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και επιβράβευση των προσπαθειών τους. 

Στο πλαίσιο αυτό , τα ΚΕΝΤΡΑ μας όλα αυτά τα χρόνια έχουν δημιουργήσει προγράμματα σπουδών (curricula)  λαμβάνοντας υπόψη τις επικοινωνιακές δεξιότητες που ορίζει το  Cambridge University  και με βάση την ηλικία των παιδιών , ακολουθούντας το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις γλώσσες (Common European Framework for Languages-C.E.F.R).

Ως εκ τούτου , οι μαθητές των επιπέδων Α, Β, C  - που αντιστοιχούν στα επίπεδα  STARTERS (PRE A1), MOVERS (A1), FLYERS (A2) αντίστοιχα και με βάση το  C.E.F.R.- ακολουθούν ήδη ειδική προετοιμασία με τη διενέργεια συγκεκριμένων  tests που γράφουν σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Τα ΚΕΝΤΡΑ μας προσφέρουν σε όλους τους μαθητές των επιπέδων  A,B,C  τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στο  Cambridge Speaking day,  μία ημέρα αφιερωμένη στους μικρούς μας μαθητές και με στόχο την  ενδυνάμωση της προφορικής δεξιότητας τους.

Συγκεκριμένα:

  • ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Α  CLASS (PRE-A1 STARTERS)  22.2.20 
  • ΜΑΘΗΤΕΣ TOY ΕΠΙΠΕΔΟΥ B CLASS (A1 MOVERS)  23.2.20 
  •  ΜΑΘΗΤΕΣ TOY ΕΠΙΠΕΔΟΥ C CLASS (Α2  FLYERS )  7.3.20 

 Έχει ήδη δοθεί γραπτή ενημέρωση για το  Cambridge speaking day στις 14.2.20

Μπορείτε επίσης να πλοηγηθείτε στο παρακάτω  link και να μάθετε περισσότερα για την αξία των εξετάσεων  Cambridge English: /https://www.cambridgeenglish.org/cmp/starters-movers-flyers/

 Ό,τι θελήσετε να ρωτήσετε,  παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τους Διευθυντές Σπουδών.

Η Προφορική αξιολόγηση και εξοικείωση με τις εξετάσεις  του Πανεπιστημίου Cambridge , Young Learners  όλων των μαθητών θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο της Ηπείρου.

Για λόγους εύρυθμης λειτουργίας παρακαλούμε να προσέλθετε τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα. Η παρουσία των μαθητών μας κρίνεται απαραίτητη.

 

Γ.Ε.Μ.Η: 054862309000
© Copyright 2018-2024 "Παπαδαντωνάκη Κέντρα Ξένων Γλωσσών"
All Rights Reserved. Powered by