Αγαπητοί γονείς

Εδώ και 40 χρόνια, στόχος μας είναι η σχολική προσαρμογή του κάθε παιδιού και η καλλιέργεια φιλομάθειας και αγάπης, όχι μόνο για την Ξένη Γλώσσα, αλλά και τη μάθηση γενικότερα. Καταβάλλουμε προσπάθειες ώστε οι μαθητές μας να αυτονομούνται από την εξάρτηση των γονέων σε ότι αφορά το διάβασμα από τις πρώτες κιόλας τάξεις και να διαμορφώνουν τα δικά τους μαθησιακά αισθητήρια αναπτύσσοντας δεξιότητες μάθησης.

Από εφέτος στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών παρέχονται περαιτέρω εξειδικευμένα μαθήματα ενηλίκων για επαγγελματικό σκοπό σε πάνω από 40 ειδικότητες καθώς και εξειδικευμένη προετοιμασία και Συμβουλευτική για σπουδές στο εξωτερικό.

Παράλληλα, η ανάπτυξη και η λειτουργία των Κέντρων Δία Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 και η σχολή Πληροφορικής από το Σεπτέμβριο του 2013 δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές και στους ενήλικες να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους.

Τα Κέντρα μας είναι αναγνωρισμένα ως εξεταστικά κέντρα από την PeopleCert και το ECDL.Ήδη δεκάδες σπουδαστές – μαθητές και ενήλικες πέτυχαν στις εξετάσεις ECDL.


Σε όλες τις δομές εκπαίδευσης, ο στόχος μας είναι οι σπουδαστές μας να μάθουν να συνεργάζονται και να αναπτύσσουν δεξιότητες του 21ου αιώνα που θα αποτελούν σημαντικό πυλώνα για την επαγγελματική και προσωπική τους πορεία.

Όλες μας οι εγκαταστάσεις μας είναι εγκεκριμένες και πιστοποιημένες από τον ΕΟΠΠΕΠ – Υπουργείο Παιδείας βάσει του Ν.4093/2012- ΦΕΚ 222 Α.

Ευελπιστούμε η προσπάθεια μας αυτή για αναβάθμιση του επιπέδου σπουδών στην πόλη μας να συμβάλλει στις προσπάθειες των παιδιών μας για την επίτευξη των μαθησιακών τους στόχων.

aksies aksies
Με εκτίμηση
Οι Διευθυντές σπουδών
 Ελπίδα Παπαδαντωνάκη
 Dip. RSA
Royal Society of Arts,
U.K. Cambridge University
Χρήστος Παπαδαντωνάκης
Πτυχιούχος Ελληνικής
& Αγγλικής Φιλολογίας
Πανεπιστημίου Αθηνών,
ΒΑ, ΜΑ, MSC

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Εκπαιδευτικά δρώμενα 2017-2018

Ενημέρωση 04-07-2018

Εκπαιδευτικά δρώμενα 2017-2018

Εκπαιδευτικά δρώμενα 2017-2018

Διαβάστε περισσότερα...

Εκπαιδευτικά Projects Μαθητών

Ενημέρωση 04-07-2018

Εκπαιδευτικά Projects Μαθητών

Εκπαιδευτικά Projects Μαθητών

Διαβάστε περισσότερα...

ΒΑΘΜΟΙ 1ου ΔΙΜΗΝΟΥ

Ενημέρωση 27-11-2018

ΒΑΘΜΟΙ 1ου ΔΙΜΗΝΟΥ

Ενημέρωση γονέων για την επίδοση των μαθητών μας

Διαβάστε περισσότερα...

CLIL LESSON (CONTENT AND LANGUAGE INTEGRATED LEARNING)

Ενημέρωση 23-11-2018

CLIL LESSON (CONTENT AND LANGUAGE INTEGRATED LEARNING)

Α AND B CLASS - ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΧΩΡΩΝ, ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Διαβάστε περισσότερα...

Διευθυντές Σπουδών

Οι διευθυντές σπουδών έχουν μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στη Διδασκαλία της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας, με ειδίκευση στη Μεθοδολογία, Διδακτική της Αγγλικής και στην ενσωμάτωση Νέων Τεχνολογιών στην εκπαιδευτική διαδικασία με συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση.

Ελπίδα Παπαδαντωνάκη


English teacher, teacher trainer and curriculum designer.

Dip.RSA (Diploma Royal Society of Arts Cambridge University England,1998)

Teaching material designer

Teaching experience: 40 years

Χρήστος Παπαδαντωνάκης


Πτυχιούχος Ελληνικής & Αγγλικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών.Κατεύθυνση Αγγλικής Γλώσσας και Γλωσσολογίας.

Μεταπτυχιακό (M.A.) in Teaching English as a Foreign Language, Lancaster University, UK

Μεταπτυχιακό (MSc) "Διοίκηση & Διαχείριση Εκπαιδευτικών Μονάδων" Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Teaching experience στο Oxford της Αγγλίας

Ας μιλήσουν οι αριθμοί !

40

ΧΡΟΝΙΑ

Στη ξενόγλωσση εκπαίδευση

3076

ΕΠΙΣΗΜΑ

Πιστοποιητικά γλωσσομάθειας

3

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

WHITE

Επιτυχίες 2018

15

C2 PROFICIENCY

Cambridge - Michigan

32

B2 LOWER

Cambridge - Michigan

14

B1 BCCE

Michigan

Είπαν για εμάς

Οι γνώμες των μαθητών μας !

Η τάξη του Proficiency ήταν για εμένα η πιο δύσκολη αλλά και η πιο ευχάριστη από όλες γιατί υπήρξε αυτό το δέσιμο και η επικοινωνία με τους συμμαθητές μου από την προηγούμενη χρονιά.

Με τις πλατφόρμες μπορώ να παίξω παιχνίδια, να εμπλουτίσω το λεξιλόγιο μου, να βελτιώσω την ακουστική ικανότητα μου και την χρήση της γραμματικής.Επίσης μου αρέσει που δημοσιεύω τις εκθέσεις μου, διαβάζω χρήσιμα άρθρα και ακούω τραγούδια.

Μου αρέσουν οι πλατφόρμες διότι μπορώ να δημοσιεύω τις εργασίες μου και χρήσιμες πηγές, να συζητήσω με τους συμμαθητές μου και την τάξη μου σαν ομάδα. Επίσης μπορώ να διατυπώνω ερωτήσεις, να παίζω εκπαιδευτικά παιχνίδια και να κάνω χρήσιμα quizzes.

Μου αρέσει όταν βλέπω τα projects απ την πλατφόρμα, με διευκολυνει που παίζω βοηθητικά παιχνίδια. Τα Αγγλικά στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών τα καταλαβαίνω πιο εύκολα.

Το Lexibook με βοήθησε πολύ. Έμαθα λέξεις, έκανα εξάσκηση στις ασκήσεις και ήταν καλύτερο από το companion. Το dictionary work επίσης ήταν πολύ χρήσιμο.

Οι ώρες που αφιέρωσα σε αυτά τα θρανία ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικές, διότι με εφοδίασαν με ένα πολύ συμαντικό "όπλο" για τα επόμενα βήματα της καριέρας μου:

Τη σωστή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας.

© Copyright 2018 "Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ελπίδα Παπαδανωνάκη & ΣΙΑ Ο.Ε - ΚΔΒΜ1 - Πληροφορική". All Rights Reserved. Powered by