,

 Αγαπητοί γονείς,

   Εδώ και 39 χρόνια, στόχος μας είναι η σχολική προσαρμογή του κάθε παιδιού και η καλλιέργεια φιλομάθειας και αγάπης, όχι μόνο για την Ξένη Γλώσσα, αλλά και τη μάθηση γενικότερα. Καταβάλλουμε προσπάθειες ώστε οι μαθητές μας να αυτονομούνται από την εξάρτηση των γονέων σε ότι αφορά το διάβασμα από τις πρώτες κιόλας τάξεις και να διαμορφώνουν τα δικά τους μαθησιακά αισθητήρια.

   Παράλληλα, πιστεύουμε πως ένας εκπαιδευτικός οργανισμός που είναι ζωντανός οφείλει να αναπτύσσεται.

   Η ανάπτυξη δύο νέων εκπαιδευτικών δομών που λειτούργησαν από τον Σεπτέμβριο του 2013 , μας έδωσε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένα πακέτα σπουδών εκπαίδευσης και κατάρτισης.

   Στην λειτουργία των Κέντρων Δία Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 στην πόλη μας εντάχθηκε και σχολή Πληροφορικής. Τα Κέντρα μας αναγνωρίστηκαν ως εξεταστικά κέντρα από την PeopleCert και το ECDL,την Vellum και το Πανεπιστήμιο του Cambridge. Ήδη δεκάδες σπουδαστές – μαθητές και ενήλικες πέτυχαν στις εξετάσεις ECDL και Πανεπιστημίου Cambridge καθώς και την Unicert.

   Παράλληλα η λειτουργία Φροντιστηρίου Μέσης εκπαίδευσης, με εξειδικευμένη μελέτη Γυμνασίου, από έμπειρους πτυχιούχους καθηγητές έδωσε τη δυνατότητα στους μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους και να νιώσουν ότι βρίσκονται σε ένα περιβάλλον που προσδιορίζεται από το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, την υπευθυνότητα και το κύρος που μας χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας μας.

   Σε σχέση με τη ξενόγλωσση εκπαίδευση, επιδιώκουμε τη διαρκή αναβάθμιση του επιπέδου σπουδών. Με την ειδίκευση στη χρήση σύγχρονης τηλεκπαίδευσης και το σχεδιασμό εκπαιδευτικού υλικού στοχεύουμε στην ανάπτυξη των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, κεφαλαιοποιώντας τα εκπαιδευτικά οφέλη για τους μαθητές μας.

   Όλες μας οι εγκαταστάσεις μας είναι εγκεκριμένες και πιστοποιημένες από τον ΕΟΠΠΕΠ – Υπουργείο Παιδείας βάσει του Ν.4093/2012- ΦΕΚ 222 Α.

   Ευελπιστούμε η προσπάθεια μας αυτή για αναβάθμιση του επιπέδου σπουδών στην πόλη μας να συμβάλλει στις προσπάθειες των παιδιών μας για την επίτευξη των μαθησιακών τους στόχων.

 

,

 

 

Παρακαλώ, εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνδέεται με το λογαριασμό σας. Το όνομα χρήστη θα αποσταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουμε καταχωρημένη.

 

 

 

Πρωτοπόροι στην ξενόγλωσση εκπαίδευση

Είμαστε ένα από τα πεντακόσια (500) ερευνητικά κέντρα του Oxford σε εξήντα έξι (66) χώρες

 

 

 

Login Form

Κύλιση στην Αρχή